.

.

New
Dongyang rezbarenja drva četiri lepotice četiri ekran visi ekran podjeli zid drvo privjesak TV-u pozadini zid

Dongyang rezbarenja drva četiri lepotice četiri ekran visi ekran podjeli zid drvo privjesak TV-u pozadini zid

KM 1317.60

Iznos
U trgovini.


Zaraditi novac, srce od kupusa...
Radnji otvorio u Maju, kolekciju poklone!
Specijalizovan u proizvodnji antikviteta nameštaj antikviteta vrata i prozore;
Poduzeti hram; po; hotel; hotel;
Kući dekoraciju, dobro došao na mapi uzorak običaj.
Vjerujem da su obje kućnoj poklone,
Ili kući haljinu, uvijek izabereš da
Pogodan za tvoj novac oh!
"Divna pojava, predivna izgled".
Dušo slike :
Carska konkubina Pijan
Kaiyuan, otišla je u bašti cvijeće, peoni, rose... Mislio je bila zatvorena u palati, izgubljena mladost, biti mnogo uzdah, rekao je da cvijet : "cvijet! .. "sa suzama, ona je samo dirajte cveće. Latice odmah ugovoreni, zeleno ostavlja spušten. Lorde Jang Hehua rekao svuda, nego cvijeće, "facu" titulu da..
Diao Chan obožavaju
Hanxiandi ministar Stuart Wang Yun gejša Diao Chan u vrtu kada si visosti, odjednom povjetarac, sjajan oblak koji pokriva mjesec. Kada Wang Yun vidio. Wang Yun propovijedati moju kćer nego mjesec ali sablea Chan također poznata kao "zatvori".
Shi Sha
Proljeće i Jesen period, lepota rijeke Sha Reku, kao da je vidjela ribu Qiao senka, odraz, zaboravi lepota plivanje.. "Shen Yu je rekla.
Dama Zhaojun
Car, dok pate od šta. Za cara Fu Hun, Zhaojun i Khan oženjen, Zhaojun krenuli na sjever. Usput, slab smisao za srce rastrgan Yanming; xinxunanping. Preklopi konce, igrao rastanak pjesmu. Guske lete na jug slušaj muziku, vidim lijepu djevojku na jahanje. Zhaojun bi da "zaludnu" generacije.
[opis] : kući zgradu dekoraciju, privjesak, ekranu, obrta, itd.
Da li je slika je : []
[kvaliteta] : kvalificirani
[drvo] : jedna strana je urezao
Olakšanje skulpturu, rezbarija tehnika je krajnje delikatna, mekani linije, teksture jasno i lijepa, ali dobro proporcijama komplikovano raspored, tradicionalna i mode, lepa i prijatno oku, je rijetka izbor modernoj kući ukras.
Kamfora drvo je sadrže nasilan ulje bogata, ima poseban miris, je jedan i jedini insekt, moljac, buđava, sterilizaciju funkcije, kamfora drveta, još od antičkih vremena je očuvanje kaligrafiju i sliku, high-end odjeću izbor; u isto vrijeme, kamfora drvo u redu, delikatna teksturu, lijepa uzorke, voleo ljude.
Kamfora drvo u redu teksturu i lijepa prirodni obrazac. Teško i meku kožu, nije lako prekinuti, to nije lako za proizvodnju pukotine. U isto vrijeme, to je prvi izbor za rezbarenje proces, još od antičkih vremena.
Podsjetnik :
1 sve robe manjim predmetima express, velike stvari provjerio. Dolazak robe u kupac je grad, logistika kompanija će biti obavešteni do telefon, onda je otisao da pokupi. Za isporuku. Molim vas konzultirati specifične logistike troškove. "Pokušaju" Prodavač će nositi teretni, kako bi pro Alipay operaciju. U stvari, teretni da plaća kupac, oh!
2 u prodavnicu robe vrijednosti i visokih cijena drvo, drvo napravili, moraju platiti 50% keša kao depozit, 50% ravnotežu plaćanja do Alipay, je lako da napravimo procenu transakcije. Ako je mjesto, svi koriste Alipay dogovor. Mi smo na osnovu dugoročno, apsolutna kredibilitet, neće imati novca da ne date fenomen!
3 nakon kupac primio roba mora lice u lice inspekcije, inspekcija je kupac je obaveza i prava, kao što su ozbiljnu štetu u logistici kompanija potpisati, i onda nas kontaktirati.
4 vlasnik vjeruje penny robe, sve robe poslali su strogo jer se boje i ostali subjektivna razloga, a ne kao neki razlog da se vratim, druge stvari ne, mi aktivno razgovarati sa tobom.
5 dućan sve robe su odvedeni u vrstu, zbog drugačije prikaži možda malo odstupanje.
Ova radnja je prodaje 6 proizvođača, kao proizvođači pošiljke, neke proizvode možda je od dionica nestašica situaciji, pa molim te kupci prije konsalting li dionice, također mogu veliko, velikoprodajnim cenama može pregovarati.
7 zbog specifične prirode industrije, ne u potpunosti popravio standarde za kvalitetom robe, i drva više proizvoda posebno, jer prirodnog materijal, drvo drvo čvor drvo boja razlika je normalno. Molim te razumeti naše mušterije, ali mi garantovati kvalitetom robe, robe police da apsolutno kvalifikovana isporuka, bez varanja.
8 kao rezultat svaka osoba je mjerenje je drugačije, možda postoji odstupanje od oko 1-2 CM, detalji može biti konsalting usluzi.
1 15 : 00 sati na dan prije nego što sljedeći dan nakon 15 : 00 izdala Chanyu, naređenja i platni naređenja će biti izvršena na sljedeći dan, molim te, shvati. Ako postoje od akcije, korisničke usluge će te zvati za put.
2 zbog kupac prijatelji su razbacani, beba stranica Express cijena je samo Šangaju Šangaju Cijene, drugim oblastima treba da čine razliku.
Gdje da pišem prodavac da podnesem teretni samo zbog pogodnosti transakciju, pravi isporuka iz logistike, teretni da plati, kupac da medvjed!
QQ : 657409343
Mobilni : 18258998432
Iskreno, za tvoje usluge, želim ti sretan život!

O proizvodu

modeliranje:
Lik
Boja Klasifikacija:
38*93CM
Novo

Slični prijedlozi