.

.

New
Novi Dongyang drvo bogatstvo četiri podjeli zid visi zid ukras Feng Shui drva

Novi Dongyang drvo bogatstvo četiri podjeli zid visi zid ukras Feng Shui drva

KM 1508.37

Iznos
U trgovini.


Zaraditi novac, srce od kupusa...
Radnji otvorio u Maju, kolekciju poklone!
Specijalizovan u proizvodnji antikviteta nameštaj antikviteta vrata i prozore;
Poduzeti hram; po; hotel; hotel;
Kući dekoraciju, dobro došao na mapi uzorak običaj.
Vjerujem da su obje kućnoj poklone,
Ili kući haljinu, uvijek izabereš da
Pogodan za tvoj novac oh!
Dušo slike :
- Fu, Lu, Shou u narodu kao nebo tri Jetion, Fu - Paul - znači Pet blagoslov pasti na kuću, što znači, što znači dugovječnost dugovječnost visokom položaju i zgodan platu. Kineski ljudi, kao da Samsung kao simbol pravila i svakodnevni život sreća, sreća, i dug život.
Tvoj Bog, također poznata kao "Zeng Fu mammon", portret, često je povezan sa "Fu", "Lu-a", "Shou" Samsung i biti u imeniku zajedno, zajedno za Fu Lushou imovinu, zdravo. Tvoje lice sa bijelu kosu, drži blago činiju, "četiri riječi koje felicitous voleo da zaradiš novac.". Proljeće Festival će biti general ljudi visi u glavni hol, moli se za bogatstvo i sreća.
Ne Džu Yanbo "sretnih" koncept White Hart pjesmu : "Purpurno dama Xian Qing Jin Qinglian lijek." Prema Daoism, gde bogovi živio je služio Jintongyunv blagoslovljeni mjesto.
Oblik je kao dugo sredio kuka, a kuka je ravna kao zvono. Ming i Qing dve generacije, najbolji ime, rekao je dobra sreća, sreća dolazi, ljubimca povoljan predmete. Postaješ bogat poklonima, kući poklone jedni drugima, dobre želje.
Tikva formi, mala usta, velika boca, lako je teško; u ime zli duh, pored Ekvador, lustral, obogaćivanje.
I kao lijek, tikva kontejner lijek, u ime bolesti, zdravlje i dug život, Zeng fu.
Detalj crtež
Palica i "Fu" homophonic, što znači blagoslov (PALICOM) ispred Hong Fu Majmun (crveno).
Sretan djece, mnogo dece.
Antarktiku stari je u drevna vremena Bog Dugovječnost , također poznat i kao Antarktika Zhenjun, sjajno dugovječnost, Jade Muslimana Kralj Za devet sin je kralj. Jer on je bio glavni život, tako da je takođe se zove "dugovječnost" ili" Stari zvijezdu" . Legende često su posvećena besmrtan Bože, možeš natjerati ljude da zdrava i dug život.
[opis] : kući zgradu dekoraciju, privjesak, ekranu, obrta, itd.
Da li je slika je : []
[kvaliteta] : kvalifikovan (veliki članak logistike moram da napominjem, teretni da plaća kupac)
[drvo] : jedna strana je urezao
100% upucao, sa olakšanje rezbarenje, rezbarija tehnika je krajnje delikatna, mekani linije, teksture jasno i lijepa, ali dobro proporcijama komplikovano raspored, tradicionalna i mode, lepa i prijatno oku, je rijetka izbor modernoj kući ukras.
Kamfora drvo je sadrže nasilan ulje bogata, ima poseban miris, je jedan i jedini insekt, moljac, buđava, sterilizaciju funkcije, kamfora drveta, još od antičkih vremena je očuvanje kaligrafiju i sliku, high-end odjeću izbor; u isto vrijeme, kamfora drvo u redu, delikatna teksturu, lijepa uzorke, voleo ljude.
Kamfora drvo u redu teksturu i lijepa prirodni obrazac. Teško i meku kožu, nije lako prekinuti, to nije lako za proizvodnju pukotine. U isto vrijeme, to je prvi izbor za rezbarenje proces, još od antičkih vremena.
Podsjetnik :
1 sve robe manjim predmetima express, velike stvari provjerio. Dolazak robe u kupac je grad, logistika kompanija će biti obavešteni do telefon, onda je otisao da pokupi. Za isporuku. Molim vas konzultirati specifične logistike troškove. "Pokušaju" Prodavač će nositi teretni, kako bi pro Alipay operaciju. U stvari, teretni da plaća kupac, oh!
2 u prodavnicu robe vrijednosti i visokih cijena drvo, drvo napravili, moraju platiti 50% keša kao depozit, 50% ravnotežu plaćanja do Alipay, je lako da napravimo procenu transakcije. Ako je mjesto, svi koriste Alipay dogovor. Mi smo na osnovu dugoročno, apsolutna kredibilitet, neće imati novca da ne date fenomen!
3 nakon kupac primio roba mora lice u lice inspekcije, inspekcija je kupac je obaveza i prava, kao što su ozbiljnu štetu u logistici kompanija potpisati, i onda nas kontaktirati.
4 vlasnik vjeruje penny robe, sve robe poslali su strogo jer se boje i ostali subjektivna razloga, a ne kao neki razlog da se vratim, druge stvari ne, mi aktivno razgovarati sa tobom.
5 dućan sve robe su odvedeni u vrstu, zbog drugačije prikaži možda malo odstupanje.
Ova radnja je prodaje 6 proizvođača, kao proizvođači pošiljke, neke proizvode možda je od dionica nestašica situaciji, pa molim te kupci prije konsalting li dionice, također mogu veliko, velikoprodajnim cenama može pregovarati.
7 zbog specifične prirode industrije, ne u potpunosti popravio standarde za kvalitetom robe, i drva više proizvoda posebno, jer prirodnog materijal, drvo drvo čvor drvo boja razlika je normalno. Molim te razumeti naše mušterije, ali mi garantovati kvalitetom robe, robe police da apsolutno kvalifikovana isporuka, bez varanja.
8 kao rezultat svaka osoba je mjerenje je drugačije, možda postoji odstupanje od oko 1-2 CM, detalji može biti konsalting usluzi.
1

O proizvodu

modeliranje:
Lik
Boja Klasifikacija:
33*88CM
Novo

Slični prijedlozi