.

.

New
Dongyang drvorezbarstvo bainiaozhaofeng krst ekran visi privjesak drvo dnevnoj sobi ukrase Kineski antikviteta plakata scre

Dongyang drvorezbarstvo bainiaozhaofeng krst ekran visi privjesak drvo dnevnoj sobi ukrase Kineski antikviteta plakata scre

KM 6835.05

Iznos
U trgovini.


Zaraditi novac, srce od kupusa...
Specijalizovan u proizvodnji antikviteta nameštaj antikviteta vrata i prozore,
Poduzeti hram; po; hotel; hotel;
Kući dekoraciju, dobro došao na mapi uzorak običaj.
Vjerujem da su obje kućnoj poklone,
Ili kući haljinu, uvijek izabereš da,
Pogodan za tvoj novac oh!
Dušo slike :
Phoenix je legendarni ptica, rekao je Feng Hsiung, djevojka Huang rekao. Drevni rekao, Lin Feng, turtle, zmaja svijet "četiri nade" ("knjigu ceremonija, obred") u Feniksu za kralja ptica.
"Bainiaozhaofeng", također poznata kao "kralj ptica", "Chao Ji Feng mapu", njegove kulture konotaciju je veoma bogat. U drevna Kineska, Feniks je koristi kao metafora za cara, cara i postao Jackie Chan u carevo ime u ime svih u feniksu. Ali da li je bivši ili drugi je simbol Kraljevske porodice.
Stoga "bainiaozhaofeng" Pan Yu suverena veličanstvo, R. Yan Haiqing, pridružio svijet, također mogu biti korištene da se izrazim ljudi je beskonačan očekivanja za vrijeme nacionalne reda i mira. Toplo atmosferu, OSCE Chen "bainiaozhaofeng", je zapravo Kineski nacije žude za mir i blagoslov tradicionalne umu.
Peoni u Kini poznat kao "cvijet", "nacionalnog lepotu i nebeski miris", i "kralj cveće", ali i u svijetu poznatih. Peoni cvijeće, lijepe i šarene, elegantan i velikodušni, veličanstveni.
[opis] : kući zgradu dekoraciju, privjesak, umetnost i zanati, itd.
[materijal] : svoje korijene ima granice : Sjeveroistoku pine
[li] : nema boje
[kvaliteta] : kvalificirani
[drvo] : jedna strana je urezao
100% u nekoj pucnjavi, matlock izbor Čiste ruke rezbarenje, ukrasni ukrase, lepa i prijatno oku, tradicionalna i mode, modernoj kući je rijetka izbor oh! Može biti direktno visio na zidu, može biti ugradjen u drugog velikog komada nameštaj. Topi tehnologija i estetici u cjelini, duboko konotaciju i kulture slične jedna drugoj, zbrka između, isticanje beskrajne šarm i dostojanstvo umjetnosti. Je obitelj, hotele, restorane i druge ukras izbora.
Ova radnja je fabrika direktne prodaje, proizvod je više od deset godina iskustva nastavnik, korištenje dobar dizajn koncepte i tradicionalne izuzetne veštine, kroz bogatstvo proizvodnju iskustvo, pažljivo napravio. Molim vas, budite sigurni da kupim.
Svoje korijene ima, je nekako dobro drvo, obradu je dobro, lako koristiti Ruku napravio Obradu, stoga je vrsta visokog kvaliteta materijala. Nokti, jebe i lepak popravio nastup poželjno . Dobro meku površinu mogu dobiti brušenje, bojenje i poliranje. Sa uljem, nosim i koroziju otpora, ne lak, u redu žita, lako obradu, jake izdržljivost, koristi se za proizvodnju u septembru odbora, drvene zanata.
Dragi kupca, hvala ti za tvoj posetu, molim te, uzmi 1 minuta
Pročitao nakon napojnice. Hvala ti! Podsjetnik :
1 sve robe manjim predmetima express, velike stvari provjerio. Dolazak robe u kupac je grad, logistika kompanija će biti obavešteni do telefon, onda je otisao da pokupi. Za isporuku. Molim vas konzultirati specifične logistike troškove. "Pokušaju" Prodavač će nositi teretni, kako bi pro Alipay operaciju. U stvari, teretni da plaća kupac, oh!
2 u prodavnicu robe vrijednosti i visokih cijena drvo, drvo napravili, moraju platiti 50% keša kao depozit, 50% ravnotežu plaćanja do Alipay, je lako da napravimo procenu transakcije. Ako je mjesto, svi koriste Alipay dogovor. Mi smo na osnovu dugoročno, apsolutna kredibilitet, neće imati novca da ne date fenomen!
3 nakon kupac primio roba mora lice u lice inspekcije, inspekcija je kupac je obaveza i prava, kao što su ozbiljnu štetu u logistici kompanija potpisati, i onda nas kontaktirati.
4 vlasnik vjeruje penny robe, sve robe poslali su strogo jer se boje i ostali subjektivna razloga, a ne kao neki razlog da se vratim, druge stvari ne, mi aktivno razgovarati sa tobom.
5 dućan sve robe su odvedeni u vrstu, zbog drugačije prikaži možda malo odstupanje.
Ova radnja je prodaje 6 proizvođača, kao proizvođači pošiljke, neke proizvode možda je od dionica nestašica situaciji, pa molim te kupci prije konsalting li dionice, također mogu veliko, velikoprodajnim cenama može pregovarati.
7 zbog specifične prirode industrije, ne u potpunosti popravio standarde za kvalitetom robe, i drva više proizvoda posebno, jer prirodnog materijal, drvo drvo čvor drvo boja razlika je normalno. Molim te razumeti naše mušterije, ali mi garantovati kvalitetom robe, robe police da apsolutno kvalifikovana isporuka, bez varanja.
8 kao rezultat svaka osoba je mjerenje je drugačije, možda postoji odstupanje od oko 1-2 CM, detalji može biti konsalting usluzi. 1 15 : 00 sati na dan prije nego što sljedeći dan nakon 15 : 00 izdala Chanyu, naređenja i platni naređenja će biti izvršena na sljedeći dan, molim te, shvati. Ako postoje od akcije, korisničke usluge će te zvati za put.
2 zbog kupac prijatelji su razbacani, beba stranica Express cijena je samo Šangaju Šangaju Cijene, drugim oblastima treba da čine razliku.
Gdje da pišem prodavac da podnesem

O proizvodu

modeliranje:
Životinja
Boja Klasifikacija:
Tofo okvir 80*180*4 CM debeli
Novo

Slični prijedlozi